Föreningsaktiviteter – Gruppmöte inför kommunfullmäktige – juni

Förtroendevalda med uppdrag i nämnd, styrelse eller fullmäktige träffas för att utbyta tankar kring aktuella och viktiga frågor på ärendelistorna. Mötet är öppet för alla medlemmar med intresse för parlamentariskt arbete på lokalplan. Lokal: Kronogatan 2.

Kommunalt möte – Kunskapsförbundet Väst

Vänsterpartiet Vänersborgs företrädare i direktionen för Kunskapsförbundet Väst är Lutz Rininsland som ledamot och Peter Lénberg som ersättare. Från Trollhättans stad är Vänsterpartiets företrädare Mattias Foldemark på en plats som ersättare. 

Kommunfullmäktige

Vänsterpartiets ledamöter i kommunfullmäktige i Vänersborg är Stefan Kärvling, Gunilla Cederbom, Ida Hildingsson och Lutz Rininsland, med Peter Lénberg och James Bucci som ersättare. Gruppmöte inför fullmäktige är 15 juni. Här protokollet från senaste fullmäktige 17 maj.

Vänstervecka på Nordkroken

Vecka 30, 24-27/7 är det Vänstervecka på Nordkroken.  Välkomna till Vänsterdagar på Nordkroken 24-27 juli. Vi välkomnar alla som vill ha trevliga dagar med bad, politik och natur. (Det finns många bilder på nätet för att bekanta sig  med semesterhemmet vid Vänern, googla "semesterhemsföreningen Nordkroken" - buss 62 gäller.)  Program; måndag 24/7. Ankomst, inkvartering, lunch […]