Kommunalt möte – uppdrag som förtroendevald i Kommunstyrelsen

Våra företrädare är Stefan Kärvling som ledamot och Gunilla Cederbom som ersättare. Här kallelsen till sammanträdet. (Blir spännande att få veta hur många ledamöter missar att starttiden för ovanlighetens skull är 08:00, alltså en halv timme tidigare.)

Internationella funktionsrättsdagen

Här är inbjudan till funktionsrättsdagen söndag 3 dec, som vi har planerat tillsammans med Antidiskrimineringsbyrån och Funktionsrätt. Lukas och Gunilla från v kommer att vara där som värdar tillsammans med Funktionsrätt. Några fler medlemmar som har tid och intresse att delta? Välkommen med anmälan senast 27 nov. Skriv en rad till [email protected]  Här är länken […]

Föreningsaktiviteter – Gruppmöte inför kommunfullmäktige

Gruppmötet i lokalen på Kronogatan 2 – öppet för alla medlemmar. På gruppmötet kommer vi att diskutera ärenden inför KF och aktuella ärenden i nämnderna. Länkar till kallelser och handlingar inför fullmäktige och samtliga nämndsmöten finns under varje möte som du ser i kalendern. Alla medlemmar är välkomna att delta på våra gruppmöten för att […]

Kommunfullmäktige

Vänsterpartiets ledamöter är Stefan Kärvling, Gunilla Cederbom, Ida Hildingsson och Lutz Rininsland. Ersättare är Peter Lénberg och James Bucci. Utskicka av kallelsen och handlingar sker i regel en vecka innan sammanträdet.  

Medlemsmöte – december

Torsdag 14 december är årets sista medlemsmöte, som alltid i vår lokal på Kronogatan 2 med start klockan 18:00.

Röd lördag – klappdagen

Somliga är ute i sista stund. För aktiva medlemmar och förtroendevalda från Vänsterpartiets lokalförening är allt redan klappat och klart och vi har tid för trevliga samtal om lokal politik och allt annat på årets sista Röda Lördag.