Arena Vänersborg

Hoppsan! Det blev visst en bandyhall

Projektet som för Bohusgruppen inte fick lov att kosta 90 Mkr för då hade det bara blivit en bandyhall kostar istället nära 300 Mkr och blev? Just det, en dyrare bandyhall

Bara för att friska upp minnet – Vänsterpartiet lämnade synpunkter och anmälde farhågor i Arena-reservationen redan i maj 2007, men visst, det känns tråkigt att behöva säga ”vad var det vi sade?”.

Musikalen Grease som var i Arenan i fredags kväll skulle visa att bygget inte bara är en bandyhall. En ny matta som skulle bättre isolera mot kylan. Hur blev det? Läs kommentarerna till TTELAs artikel. Det verkar som om det var kallt och att folk frös.

TTELA berör lokalen i sin rescension  – En teaterkikare och en isolerande sittdyna hade inte skadat. Från isen går snart kylan upp genom skosulorna och tränger även igenom plastsitsen för vidare befordran till olika kroppsdelar.

***Och nu har TTELA (2010-10-27) också en artikel om kylan under föreställningen ***

Några bloggare som var på föreställningen skriver om lokalen

  1. Arena Vänersborg är väl ingen höjdarlokal för sådana evenemang
  2. …det blev lite segt mot slutet för vi frös sjukt mycket
  3. Det var bra om man bortser från kylan. Jag satt med vinter jacka och halsduk, ändå frös jag! Speciellt om tårna…
  4. dock kunde jag inte riktigt ge den min fulla uppmärksamhet för att jag mer eller mindre satt och skakade av köld. Jomenvvist, absolut en Arena för alla, kiss my asss!
  5. Trevligt att de var varmare utomhus än inne i arenan som uppenbarligen inte är gjord för den sortens evenemang. Pinsamt.
  6. Ja alltså den kallas för arena och dom har tänkt att ha många kulturevenemang men för att vara rak på sak är det en ISHALL.
  7. men usch va kallt det va i Vänersborgs Arena.

Sandvikens Göransson Arena var något av en förebild för Vänersborg – Som det kan bli när Bandydos är i farten

Vänsterpartiet (V)änersborg – partiet som inte lullar med

Kopiera länk