Insändare

Två insändare i den lokala tidningen

TTELA:s redaktion tar emot många fler texter än det finns plats för i papperstidningen måndag-lördag. 

Den som skriver insändare kan känna sig besviken – alltid alla andra, visst, men inte vi!

Det gäller att ta en titt på tidningens digitala sida för insändare och debatt. Där finns idag två texter från Vänsterpartiet.

Vänsterpartiets företrädare i regionen skriver: ”Vi håller med om målen, men ser brister i viljan att göra det”. Debattartikeln är en replik till partierna i regionens ledning, den blågröna majoriteten. Klimatmålen, kollektivtrafik, infrastruktur och flygplatsen i Trollhättan är nyckelord. 

Den andra insändaren är lokal och har rubriken: Seniorkort 65+ inte aktuellt nu för vänersborgare”. Insändaren ansluter till onsdagens debatt i fullmäktige och konstaterar: ”I interpellationsdebatten klargjorde kommunalråden Benny Augustsson, S, och Mats Andersson, C, att kommunen säger nej till övergången nu. Även ordföranden i socialnämnden, Dan Nyberg, S, argumenterade för att inte ändra nu.”

Debatten i fullmäktige kan ses i efterhand. Till interpellationen om Västtrafiks seniorkortet kommer du om du öppnar länken på kommunens hemsida och sedan scrollar ner till höger till ”Interpellation till kommunstyrelsens ordförande – Blir det Ja eller Nej? Eller kanske senare?

P.S. Insändaren om seniorkortet 65+ kom med i papperstidningen 21 februari.

Dela den här sidan:

Kopiera länk