artikel

2022 är ett valår – vi önskar Ett Gott Nytt År

Ett år som vi börjar med att lova varandra att vi håller oss till välkända goda råd i pandemitider. Det går att vara nära varandra även när vi håller avstånd. Att stå upp för varandra och andra som behöver vårt stöd. 

2021 har beskrivits som ett mycket händelserikt år. Och Vänsterpartiet, vårt parti, har varit med vid några avgörande moment. Vi har visat omdöme och berättat öppet om vad vi ville åstadkomma, hur vi ville förändra och förbättra i samhället. 

Gott omdöme och handlingskraft skapar förtroende. Vänsterpartiet har under 2021 fått många nya medlemmar. Några som brinner för att bli aktiva, andra mest för att visa stöd.

I morgon skriver vi 2022 och då återstår 253 dagar fram till valdagen 11 september. 

Lokalt, regionalt och nationellt förbereder sig partiet på alla utmaningar som väntar. Från talarstolen, på torgmöten, med flygblad och vår egen tidning, med insändare och på sociala medier, men framförallt genom det personliga samtalet med släkten, vänner, grannar och arbetskamrater ska vi föra fram våra idéer och våra förslag. 

Det finns något för alla att bidra med. Mycket för våra förtroendevalda och alla som vill ge oss tid och kraft, och det lilla för den som har mycket annat att stå i men som ändå vill finnas med.

Ingenting att vänta på – 2022 är nytt och blir gott.

Dela den här sidan:

Kopiera länk