artikel

Antirasistiska manifestation

Som vi informerade om på medlemsmötet är vi
tyvärr tvungna att ställa in den antirasistiska manifestationen som var planerad till nu på lördag 14/11.

Efter kontakt med alla samverkanspartner har vi gemensamt kommit fram till att det mest ansvarsfulla (i denna pandemi tid med ökad smittspridning) är att skjuta fram manifestationen.

Vi hade först en förhoppning och planer på att kunna genomföra vårt fina program, som vi fått ihop tack vare våra samverkanspartner, på ett ansvarsfullt vis !

Alternativet vi talade om med varandra och kommunen, var att spärra av området och låta max 50 personer komma in. Men vi alla verkar dela uppfattningen om att det inte kommer bli så bra i detta läge. Vi har tyvärr flera medarrangörer som har smittade på både sina arbetsplatser och i sin närhet och smittspridningen ser ut att öka snabbt nu.

Men vi ställer inte in, vi ställer om! Med andra ord så hittar vi ett nytt gemensamt datum där vi hoppas att ni alla vill vara med igen! Vi tror att det är klokt att avvakta med att spika ett nytt datum innan vi vet mer om smittspridningen. Så vi får ha lite tålamod, men återkommer med ny information så snart det blir möjligt!

Samtidigt kan den antirasistiska kampen manifesteras alla dagar året om såväl i det lilla och det stora, digitalt med mera och vi kommer aldrig att tystna.

Vänligen

Dela den här sidan:

Kopiera länk