Medlemsmöte

Tisdag 10 mars har vi medlemsmöte med temat ”Samtal om bostadspolitik”. Välkommen klockan 18:00 i Vänsterpartiets lokal på Kronogatan 31.

Det är en vecka utan sammanträde i någon av nämnderna, men det känns lite som lugnet före stormen. På måndag 16 mars är det en historiskt dag – det första ÖPPNA SAMMANTRÄDET  i någon av nämnderna i Vänersborg. Samma dag har Barn- och utbildningsnämnden ett sammanträde där mängder av frågor väntar på svar.Läs gärna bloggen där Vänsterpartiets ledamot Stefan Kärvling  beskriver läget för nämnden.  Barn- och utbildningsnämnden är måndag och tisdag den här veckan i Rågårdsvik, ledamöterna försöker väl skaffa sig en plattform att stå på när de stora frågorna hamnar på nämndens bord. Liknande dagar hade ledamöterna och ersättare från nya Kultur- och fritidsnämnden redan i förra veckan, även där tycks antalet frågor utan svar bara växa i antalet. Inte att förvånas, den nya nämnden sjösattes med ett kraftigt underskott.

Vi fortsätter att bevaka den lokalpolitiska scenen här på hemsidan. Ta gärna kontakt med våra representanter  om du vill vara med i diskussionen.

Kategorier
Arkiv