Jonas Sjöstedt

Inte Göteborg och Majorna, inte Oslo…

… utan ”hem” till ungdomsstaden Vänersborg hann Jonas Sjöstedt under en timmes tåguppehåll mitt på söndagen. Här avlöser regnskurarna varandra, men för en kort stund klarnade det upp. Så mycket lättare att applådera utan paraply i handen.

Det var långt mer än den växande skaran aktiva vänsterpartister som tog emot Jonas. Många med minnen från den gemensamma skoltiden i början av 80-talet. Många som vill prata med Jonas efter ett tal som togs väl emot. Jonas tydlighet i budskapet uppskattas. Det gällde också hans inledande tankar som gällde ett annat besök i Vänersborg framåt kvällen denna söndag när Svenskarnas parti har valmöte på torget.

Här några bilder från Vänersborg som blev en kort station på vägen mot Oslo och Vänsterpartiets valmöte i den norska huvudstaden.

Återigen var det Denis Sandido som sjöng. Mycket uppskattat inslag.

JS1

 

JS2

 

JS3

 

JS4

Dela den här sidan:

Kopiera länk