Jonas Sjöstedt

Söndag – klockan 12:00 och klockan 18:00

På söndag är det bara tre veckor kvar till valdagen. Nästa vecka finns redan möjlighet att förtidsrösta. Tempot har ökat men det är en bit kvar till upploppet.

För Vänersborg gäller på söndag två tider. Vi börjar med den andra, den som gäller klockan 18:00. Det kom en inbjudan från Röda Korsets lokalavdelning som på förekommen anledning kallar till en samling i Vänersborgs kyrka. Ett fint och välkommet initiativ som vi tänker ansluta till.

Här brevet från Röda korset:

Välkommen till Vänersborgs kyrka söndag den 24 augusti kl. 18.00 för att visa vår solidaritet med människor som flytt från sina länder.
I kyrkan kommer kyrkoherde Håkan Dafgård att hålla en kort andaktsstund  med fokus på människor i nöd och kris.
Stunden börjar med klockringning som både sprider info om samling men även en signal om fara för ökad rasism.
Genom att kyrkorummet är öppet med andakt vill vi visa på alla människors lika värde, på kärleken och behovet av omtanke för varandra som drivkraft i samhället.
Undertecknad kommer även att informera kort om flyktingar på Restad gård och behovet av delaktighet.
När stunden i kyrkan är slut  är de som vill välkomna att i tyst och stilla i samlad tropp gå till Röda Korsets skyltfönster. Där väljer vi att stanna en kort stund, för att sedan gå hem var och en till sitt. I Röda Korsets skyltfönster finns information om bl.a människor på flykt.
Mötet är ett samarbete mellan Svenska Kyrkan, Röda Korset och Rotary
Sprid inbjudan till dina vänner och ditt nätverk!
Välkomna
Marianne Barrljung
0708 – 404514
Röda Korset Vänersborgskretsen
För oss i Vänsterpartiet gäller på söndag också att välkomna vår partiordförande Jonas Sjöstedt som passar på att kliva av tåget på vägen från Göteborg till Oslo. Schysst att Jonas hittar till oss en kort stund, vi har ju haft honom i unga år här i Vänersborg  i ungdomsförbundet och som elev på högstadiet och två år på gymnasieskolan.
jonas vbgannons

Dela den här sidan:

Kopiera länk