Medlemsmöte med tema bostadsfrågor

Till vårt medlemsmöte på torsdag 13 mars har vi inbjudit ledningen för det kommunala bostadsbolaget VBAB (Vänersborgsbostäder AB). Samtalet kommer att spänna över ett flertal frågor, behovet av nya hyresbostäder är nog den viktigaste.  Ett bra tillfälle att höra vad som är på gång i Vänersborg, att höra vilka hinder som finns och vilka möjligheter att påverka utvecklingen som står till buds.

Bostadsfrågor har vi haft ett flertal gånger på vår dagordning. Det råder inte heller brist på information hur Vänsterpartiet centralt agerar. Se t ex två inlägg i senaste numret av Vänsterpartiets samhällsmagasin RÖTT: ”Någonstans att bo” och ”Hyreskamp med gemenskap och humor”. Eller ta en titt på riksdagsgruppens motion ”Bostad är en social rättighet”.

VÄLKOMNA TILL MEDLEMSMÖTET  på torsdag 13 mars, 18:00, i vår lokal på Kronogatan 31.

Senaste inläggen
Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv