Nu kör vi igång

Först ut av alla nämnder är byggnadsnämnden – här information om första sammanträdet under hösten på tisdag 20 augusti 2013.

I slutet av kommande veckan vet vi sedan vilka ärenden som kommer upp på kommunstyrelsens arbetsutskott måndag 26 augusti, på kommunstyrelsen onsdag 4 september och vad som är föreslagit att gå till kommunfullmäktige onsdag 25 september.

På måndag 26 augusti träffas lokalorganisationens styrelse klockan 17:00 och klockan 18:00 är det höstens första medlemsmöte. Som alltid i Hörnrummet i Folkets Hus.

Tisdag 16 september är dagen för första ”gruppmötet”, vill säga, ”obligatoriskt” för alla som har ett uppdrag i någon nämnd eller styrelse eller i fullmäktige och därutöver självfallet öppet för alla medlemmar och alla som intresserar sig för Vänsterpartiets lokalpolitiska arbete.

Kategorier
Arkiv