Bra att veta …

När Vänsterpartiets nye partisekreterare Aron Etzler tillträdde sin tjänst i januari, saxade vi från ett pressmeddelande hans uttalande:

”Jag vill att man ska kunna lita på Vänsterpartiet. Vi ska vara de som vet vad vi talar om. Det kan vara en lite längre process, men det är värt mer i längden. Trovärdighet bygger vi inte med snabba utspel utan med en genomtänkt helhet.”

Nu arbetar vi lokalt här i Vänersborg oberoende av vår riksdagsgrupp däruppe i Stockholm, men det känns bra att ha samma riktsnöre.

Lokalt inbillar vi oss att vara flitiga, pålästa och energiska. Då känns det ännu bättre att veta att vi delar även detta med vår riksdagsgrupp. Ta en titt på denna artikel i tidningen FRÅN RIKSDAG & DEPARTEMENT ”V arbetsmyrorna i riksdagsstacken” och betrakta statistiken

Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv