Anticlimax

Nämnderna i nöd! Gav kommunledningen efter eller inte? Visst, och det blev som man kunde vänta sig. Först lade Gunnar Lidell ett eget förslag, sedan yttrade Marie Dahlin (S) att hon hade ett annat förslag. Efter lunchrasten fanns bara ett gemensamt förslag som M+FP+KD+S+C stod bakom. Same procedure as always!

Och så hade Vänsterpartiet ett eget förslag. Den stora skillnaden är egentligen att Vänsterpartiet avvisar att lämna ut 6 miljoner kronor till finansieringen av underskottet i Arenan. Protokollet från sammanträdet blir klart redan under torsdag/fredag, då kan vi länka till de olika förslagen.

Det finns ytterligare representanter i kommunstyrelsen, men från Miljöpartiets ledamöter hördes inget. Får se hur det ser ut när ärendet kommer till ett avgörande i kommunfullmäktige i slutet på månaden.

Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv