kf på utflykt

Vid fullmäktige onsdag 31 augusti gjordes också ett besök på f.d. Holmen Papers område i Vargön. Samtliga ledamöter och ersättare för Vänsterpartiet var med på resan, här samlade utanför ”huvudkontoret” som inte skall rivas. [Klicka på bilden för att ”granska” oss närmare.] Kommunens kortrapport finns här. En av våra ledamöter berättar från studieresan och från fullmäktiges sammanträde i tre av sina blogg – ett, två och tre. Just besöket i Vargön berörs också i ytterligare en blogg. Reservationen i ärendet resecentrum finns att läsa på en annan blogg. – Vid sidan om ”politiken” sker det som med största sannolikt betyder mer för Vänersborg än allt som beslutas i kommunhuset. En tredje partikamrat skriver sin blogg om det som sker över våra huvuden, med den arbetsplatsen som är/varit en av Vänersborgs största arbetsplatser.

Klicka på bilden

Kategorier
Arkiv