Vad fick Larssons lekstuga lov att kosta?

 

 Nu skall kostnaderna för Bandydos klubblokal granskas igen

Enligt TTELA  skall Bygg-Fast Juridik i Malmö sköta denna granskning i syfte med att säga vad som är en rimlig kostnad för klubblokalen utifrån dem ritningar som finns idag. Detta låter spännande då ritningarna som idag finns är inte samma ritningar som fullmäktige fattade sitt beslut om. Original ritningarna redovisade ett projekt med en prislapp på 140 miljoner kronor där 20 miljoner beräknades komma från sponsorer. Nuvarande ritningarna redovisar självklart en annan slutprodukt med en hel annan prislapp – för närvarande uppe kring 290 – 300 miljoner kronor.

Hur var det med myten om att Arenan kostar 250 miljoner kronor och sanningen med 150 miljoner kronors ram?

Samtidigt med Bygg-Fasts nytt uppdrag vore det kanske bra att en gång för alla ta reda på vem det är som har beställt alla tillägg som har kostat alla extra miljoner. Men det är förstås en mycket känsligare grej då personen som har godkänt alla tilläggsbeställningar har gjort sig skyldig till åtminstone tjänstefel och kanske även trolöshet mot huvudman den dagen de bestämde sig för att lägga till utan varken demokratisk eller finansiell  förankring. Restaurangbeslutet har vi ju tidigare avslöjat turerna kring – arbetsgruppsmötesprotokoll nummer 1  punkt 6 – Programfrågor 1.6.2 är spiken i den kistan.

När det gäller andra  ändrings- och tilläggs arbeten (ÄTA) bjuder Vänsterpartiet Vänersborg nu på en ny munsbit – Jag vill också vara med och ÄTA 

Bygg-Fast kan för all del räkna fram vad som är en rimlig kostnad för Bandydos nya klubblokal nu när vi vet vilka av de mörkande lögnarna vi skall skicka springnotan till.

Vänsterpartiet (V)änersborg – partiet som inte lullar med

 

Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv