Vänsterdagarna

Vänsterdagarna lördag och söndag

Vänsterdagarna

25-26 november ses vi för den första stora hållpunkten i mobiliseringen inför 2026. Det blåbruna styret sviktar redan nu – på Vänsterdagarna ökar vi trycket med verktygen, kunskaperna, ledarna, hantverket och alla de krafter som ska vända svensk politik från högernationalism till hopp, gemenskap och anständighet. Under två dagar fyller vi Svenska Mässan med inspiration och möjligheter att vässa strategierna tillsammans med deltagare, talare och utställare.

Vänsterpartiet fortsätter växa och därför gör även Vänsterdagarna det – mer program, fler aktiviteter, större utställning och bredare medverkan. Deltagarna kommer få ta del av seminarier, workshops, utställning, tal och uppträdanden i olika former och sätter själva ihop sina personliga program. Innehållet spänner från politik och strategi till aktivism och kultur och passar både dig som nyss hittat till vänsterrörelsen och dig som har mångårig erfarenhet av politiskt arbete. 

Sex medlemmar ur Vänsterpartiets lokalförening i Vänersborg finns på plats på Svenska mässan i Göteborg. Återrapportering på vårt medlemsmöte 14 december.

Här länken till Vänsterdagarnas program.

Dela den här sidan:

Kopiera länk