Kommunstyrelsen

Information och informativ information

Kommunfullmäktiges mandatperiod började redan i oktober, nämnder och styrelser har sina sista sammanträden under december, med det gamla manskapet ombord. Nya ledamöter väljs av fullmäktige den 14 december. Vilka, det var dagens ärende för valberedningen. Inget kontroversiellt, allt enligt plan.

Information om vad som sker på den lokala politiska scenen finns vid enstaka tillfällen i lokaltidningen TTELA. Sällan nuförtiden, för att uttrycka det lite snällt.

På kommunens hemsida finns information om kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. Pliktskyldigast, eller hur ska man säga? Här från kommunstyrelsens möte i onsdags, informationen publicerades igår.

Den som vill ha mer ingående information, kan med fördel öppna en blogg som både innan och efter mötet berättar. Men visst, när någon berättar som är ”mitt i handlingen”, deltar i överläggningar och beslut, då gäller det att ha rätt glasögon på sig. Men det råder ingen tvekan, Stefan Kärvlings blogg uppskattas av många i de flesta partier i Vänersborg. Somliga påstår att man aldrig ens öppnar bloggen. Det låter inte troligt …

Dela den här sidan:

Kopiera länk