Vänsterpartiet Vänersborg

Tack för allt

Ingen tvekan, jag tyckte om det!

Under åtta, nio år redovisade jag här på partiets hemsida regelbundet och mycket frekvent Vänsterpartiets arbete på det lokala planet i Vänersborg.

Jag har fått uppmuntrande kommentarer men också kritiska anmärkningar för enstaka inlägg. Det har varit lärorikt.

Det viktigaste har varit budskapet: Vänsterpartiet Vänersborg ville inte driva frågorna bakom lyckta dörrar. Jag publicerade därför våra motioner, våra yrkanden, våra reservationer. Vi har lidit nederlag i omröstningar, men vi har också fått inflytande utöver vad våra mandat egentligen gav oss. Det har varit bra samtal inför viktiga beslut, vi letade och hittade partner för seriösa överväganden och någon gång har det blivit riktig bra beslut! Vi var på väg.

Nu blev det som det blev!

Tack för mig!

Lutz Rininsland

Dela den här sidan:

Kopiera länk