Medlemsansökan

Bli medlem i Vänsterpartiet

Visserligen är det nu som alltid, men det är värt att berättas.

Under ett valår tillkommer alltid nya medlemmar, det är många som vill visa sitt engagemang och nu ta steget att bli medlem i ett politiskt parti.

2014 tillkom 14 nya medlemmar i Vänsterpartiets lokalförening. 2015 var det endast 3, 2016 och 2017 kom 5 till under vardera år. Under valåret 2018 ansökte de första tio månader 27 vänersborgare om medlemskap i Vänsterpartiet. Däribland 11 födda på 80-talet och 5 födda på 90-talet. En efterlängtad föryngring av vår lokalförening.

Vi kommer att göra så mycket vi kan att ingen ska behöva ångra sitt beslut. Onsdag 7 november har styrelsen inbjudit våra nya medlemmar till en träff. Då finns det tillfälle att samtala kring förväntningar – vad förväntar man sig av sitt medlemskap i Vänsterpartiet, vilken personlig insats kan lokalföreningen förvänta sig av var och en.

Vi är en av många aktiva lokalföreningar. Vänsterpartiet i hela landet har ökat under 2018, nu är partiet uppe i 25 000 medlemmar. Men det finns plats för fler – ta steget, bli medlem i Vänsterpartiet idag.

Dela den här sidan:

Kopiera länk