TTELA

Wow! ”Lär av Vänsterpartiet”

Behöver vi göra avbön? Kanske.

Men visst hade vi anledning att sätta frågetecken en och annan gång över behandlingen som vi fick under valrörelsen av den lokala tidningen TTELA. Vi kritiserade öppet, här på hemsidan och i aktiva partikamraters bloggar.

Ledarskribenten Max Eskilsson skriver i morgondagens TTELA en betraktelse med rubriken ”Lär av Vänsterpartiet”.

Han avslutar med: ”Det är inte tal om ofiltrerade sanningar utan det blir just ett utökat sätt att föra ut sin syn. Det är en del av premissen. I sakfrågor bör inte partierna nämnvärt inspireras av Vänsterpartiets idéer. Men i formavseende vore det bra för våra kommunpolitiker att titta på hur det går att skapa ökad insyn i förhållandet mellan invånare och politik.

Det är korrekt att vår avsikt i första hand är att skapa ökad insyn. Vi vill inte ens tänka tanken att vi kan knäppa någon på näsan om vad som är rätt och fel. Var och en som söker information hos oss ska få dra sina egna slutsatser. Men visst är det roligt att veta att våra idéer anses inspirerande! Även om Max Eskilsson sätter gränsen: ”bör inte … nämnvärt”.

Nåja!

Dela den här sidan:

Kopiera länk