Brålanda

95 minuter ….

Sedan kom regnet!
Vi kan väl ödmjukt konstatera att Brålanda-bon gladde sig mest åt att regnet började ösa ner. Inget fel att vi hade kommit, men …Visst hade vi gott om tillfällen att utbyta några artigheter med alla som skyndade sig in och ut från affären. Eva, som bodde tio år eller mer i Brålanda var som en magnet för oss – mängder av gamla kontakter. Då kom flygbladen om ”pensionerna” och ”fria tandvården” väl till pass. Herrarna från Lions tog också emot, i gengäld vann vi lite priser i deras lotteri. Överhuvudtaget känner man sig väl i Brålanda. Det är nog viktigt att hålla kontakten med landsbygden, Vänersborg är mer än bara det som finns ”inom broarna”.
8 september är det Bygdefest i Brålanda, ordföranden i Brålanda företagarförening tycks vara angelägen om att några vänsterpartister kommer hit. Klart, några kommer. Vi är många och kan dela upp oss.

Kopiera länk