(V)ikileaks

Snön faller och arenans ekonomin med den

(klicka på bilden för lite bakgrundsmusik)

Ingen ansvarig politiker eller tjänsteman verkar vilja prata om vad det kostar att skotta taket på Arena Vänersborg. Frågorna ställs av vänsterpartister men inga raka svar får vi. Lutz Rininsland (V) försökte i barn- och ungdomsutskottet där ordförande Bo Carlsson (C), vice-ordförande Anders Forström (M) och förvaltningschef Kent Javette gav skenet av att vara allt annat än insatt. Svaret som Stefan Kärvling (V) har fått när han har efterlyst fakturorna för tak snöskottningen är kanske en förklaring till de svävande svar som Lutz fick – förvaltningen ber helt enkelt om mer tid för att ta fram underlag. Hur är det egentligen tror ni? Vet ledningen redan svaret men inget vill säga eller är det verkligen så illa att ingen har koll på kostnaden, vilket scenario nu som är värst? Hänger alltihop också ihop med den bristande takkonstruktionen vars utredning är fortfarande sekretesstämplad?

Nåväl som tur är har vi (V)ikileaks som råkar få en och annan informations bit. Det kan hända att en och annan har hållit med oss när vi har påstått att M+FP+KD+S+C  har visat fingret till 26,9% av väljarna i Vänersborg. En och annan av dessa 26,9% verkar vilja visa sitt missnöje.

Idag kan därför (V)ikileaks avslöja vad det kostar att skotta taket i dessa juletider.

10 man gånger 700 kronor i timmen plus moms i 8 timmar blir 56000 plus moms och på detta är det 1000 kronor per dag som jourtillägg

Allt detta för att några skulle ha sin arena oavsett hur det gick till….

Varför inte lite Frank Sinatra i väntan på nästa (V)ikileaks avslöjanden? Det blir ”Topp”en……

.

Dela den här sidan:

Kopiera länk