Val 2018

Visste väl det – FEL IGEN!

Vänsterpartiet bara lovar och lovar …

På partiets centrala hemsida finns en länk ”POLITIK A-Ö”.

Visserligen finns mycket information om Vänsterpartiets politik. Sex avsnitt som börjar på ”A”. Men inte något avsnitt som börjar på ”Ö”. Äldreomsorgen tycks vara det sista som Vänsterpartiet bryr sig om.

Tror någon detta?

Läs då själv vad Vänsterpartiet har för tankar när det gäller Äldreomsorgen. Och då ska du veta att Vänsterpartiet här i Vänersborg inte tvekar att i socialnämnden, i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige arbeta för att äldreomsorgen skall utvecklas och inte begränsas genom nedläggning av enheterna.

Men inget om ”Ö”? Tja, det kommer vi att se efter den 9 september. Det mesta tyder ju på att ordet Överenskommelse blir mycket betydelsefullt. Och Vänsterpartiet drar sig inte undan från att ta ansvar. Men gärna från en position där vi har väljarnas stöd i ryggen.

Dela den här sidan:

Kopiera länk