Gruppmöte

Två kvällar i rad i början av veckan

Måndag kallas till gruppmöte och tisdag är det Partiföreningsmöte. Vänsterpartiet i Vänersborg har eget lokal på Kronogatan 31, våra träffar börjar klockan 18:30.

På gruppmöten diskuterar vi kring frågor som står på dagordningen i olika nämnder och styrelser och i kommunfullmäktige. Måndag 12 mars gäller det fyra frågor från kallelsen till kommunstyrelsen som är två dagar senare (punkterna markerades på kallelsen). De tre första ärendena går också till kommunfullmäktige i slutet på mars.

Partiföreningsmöten sker samtidigt i hela landet. Uppkopplingen sker via nätet. Kl. 19.00 börjar en direktsändning via webben med Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt, som talar om årets valrörelse. Det kommer också finnas möjlighet att via chatfunktion ställa frågor under sändningen.

Kopiera länk