Vänsterpartiet Vänersborg

Det finns plats för fler

Lokalföreningen i Vänersborg har haft årsmöte – den nya styrelsen är på plats, sju ledamöter och tre ersättare. Listan för val till kommunfullmäktige 9 september är fastställd, tjugoåtta av våra medlemmar nominerades. Verksamhetsplanen för 2018 är klar, vi vet vad vi tänker göra fram till sommaren och framförallt efter sommarpausen. Stora planer, orkar vi verkligen med allt? En sak är vi helt säkra på: Det finns plats för fler! Sedan årsskiftet och i samband med Vänsterpartiets kongress för någon vecka sedan ser vi att fler intresserar sig för vårt arbete. Vi tar väl hand om alla som vill komma till oss. Tveka inte, inte ens om du tycker att du bara har lite tid över från allt annat. Vi har stora uppgifter, vi har små uppgifter. Var och en väljer själv, ingenting behöver kännas tungt. Ta kontakt med oss – eller ansök om att bli medlem i Vänsterpartiet.
Kopiera länk