Jonas Sjöstedt

Onsdag i Malmö, måndagar i Stockholm?

Visst, det kan låta både frestande och stressande. Tack och lov har våra digitala redskap underlättat att ta del av vad som sker på annan ort. Och inte ens tiden på dygnet är avgörande, det mesta går att se i efterhand, (Public Service och Svt-play är ett strå vassare – många gånger kan man se kvällens TV-program redan under förmiddagen!).

Men nu gäller det annat: ”Nina Björk gästar Jonas Sjöstedts talkshow i Malmö”:

Nina Björk, feministen, debattören och den banbrytande författaren till ”Under det rosa täcket” och ”Rosa Luxemburg – drömmen om det röda” gästar Sveriges rödaste talkshow ”Snack med Sjöstedt”, som kommer till Malmö på onsdag.
–  Att få prata om vänsterns väg och om feminism och Metoo med Nina Björk just i början av det här laddade valåret, det ser jag som en ynnest, säger Jonas Sjöstedt.

Till ”Snack med Sjöstedt” i Malmö välkomnar Jonas Sjöstedt också den prisbelönta konstnären och tecknaren Sara Granér som bland annat skapat serieböckerna ”All I want for Christmas is planekonomi” och ”Jag vill inte dö- jag vill bara inte leverera”. Och Petrina Solange, ståuppstjärna från Skåne som har hörts både i Tankesmedjan i P3 och Parlamentet i TV4.

”Snack med Sjöstedt” äger rum på BeerDitch Nobelvägen 24 i Malmö.
Tid: Onsdag den 24 januari kl 19.30-20.30

Vänsterpartiet sänder som vanligt via partiets facebooksida.

I Stockholm skulle man vilja tillbringa sina måndagskvällar tolv-tretton gånger framöver. De flesta samtal har sin utgångspunkt i rapporter som KATALYS publicerar och gör tillgänglig för alla. Men nog är det ett frestande program:

Dela den här sidan:

Kopiera länk