Visst känns det bra …

Det är en sak att sitta på ett nämndssammanträde och föra Vänsterpartiets talan. Någon anteckning i protokollet blir det, sällan så mycket mer. Eller att kliva upp i fullmäktiges talarstol för ett kortare eller längre anförande. Någon åhörare finns oftast i salen och vill det sig riktigt bra så står en rad i lokaltidningen någon dag senare.

Men att finnas ute på stan i strålande solsken, på scenen i gågatekrysset mitt i Vänersborg, med fika och ett antal kaffetermosar, det är något helt annat – det är RÖD LÖRDAG när den är som bäst.

Tal från scenen och samtal vid fikabordet, frågor och svar kring politik och annat. Och idag var det extra många som stannade. Liza Sörqvist hade kommit från Hisingen och Göteborg, hon hördes, hon applåderades, hon satte verkligen färg på denna lördag, vi hördes ända fram till torget några hundra meter bort.

Så var det en av de rödklädda som fick en extra uppvaktning, med blommor och med Lizas ”Forever Young”. Tack så mycket.ii l vii bl t ii lu t

ii fraii många

Kategorier
Arkiv