Jonas Sjöstedt i Trollhättan och Vänersborg

 

V-logga_CMYK_Rod_Bakgrund

Måndag 21 mars håller Jonas Sjöstedt ett öppet möte i sin hemstad Vänersborg. Han besöker även Trollhättan tillsammans med Rossana Dinamarca.

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt är uppvuxen i Vänersborg och partiets feministiska talesperson Rosanna Dinamarca är uppvuxen i Trollhättan. På måndag gör de ett antal besök i de två städerna.

De kommer att besöka skolan Kronan och Migrationsverkets asylboende på Restad gård. På kvällen (17.30 – 18.30) kommer Jonas Sjöstedt att hålla ett öppet möte på Folkets hus i Vänersborg.

– Jag ser fram emot att ha ett öppet möte i min hemstad Vänersborg. Här växte jag upp och det ska bli roligt att träffa folk. Jag ska prata om vad som händer i svensk politik just nu när högern vill sänka lönerna och höja hyrorna, vi har en mycket bättre idé. Och förstås vill jag prata om Vänersborg också, säger Jonas Sjöstedt.
0321885416125_Max-150x150_dsc4836_1press-Jonas2

Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv