Olika sätt att se och förstå och agera

Idag skriver Vänersborgs kommun på sin hemsida att befolkningstillväxten fortsätter. Här återges också korrekt att siffrorna inkluderar nya kommuninvånare som bor kvar på asylboendet Restad Gård. Det gäller asylsökande som har fått ett positivt beslut från migrationsverket  och erhållit permanent uppehållstillstånd. Läs mera ”Befolkningen ökar i Vänersborg”.

Också idag berättar lokaltidningen TTELA om två händelser som anknyter till Restad Gård. ”Personal på Restad Gård låste in sig” och ”Rasistiskt klotter på gågatan”. Där fanns texten ”STÄNG RESTAD GÅRD”.

Vi finner det viktigt att komplettera bilden. Här ett mail från de boende på Restad Gård:

Today at 12:30 the guys in Support Group will organize with people living in Restad Gård a silent stand up outside the reception unit in Restad Gård where the trouble happen yesterday, to condemn the action that happened there and to say we don’t agree this kind of behavior, and that everyone in Restad Gård appreciate the Migrationsverket workers, and in the same time to give massage to the Swedish media that asylum seekers they don’t agree with such actions, specially that some of the media in Sweden Accuse the the people who live in Restad Gård that they attacks the Migrationsverket workers,and to tell that who did this is not one of the resident of  Restad Gård as the say in the Media ,

”The Magnification and focusing of the asylum seekers problems and ignoring the positive initiatives from  them  for whose benefit ?!!”
Its silent stand up for half an hour, they will hold papers and they will give some flowers to the works of the reception unit.
Best Regards
Adnan Abdul Ghani
SUPPORT GROUP
TEL: 076-9118825

 

Kategorier
Arkiv