Kan det finnas något trevligare?

Idag uppvaktar Vänsterpartiet Vänersborg partikamraten Ebon Rhedin på 90-årsdagen. Ebon har varit mycket aktiv, som förtroendevald kommunpolitiker och som en av de outtröttliga och pådrivande när lokalavdelningen var liten. Hon följer fortfarande det arbete som sker idag och vi gläder oss över hennes intresse.

Lokaltidningen TTELA hyllade Ebon Rhedin redan för några dagar sedan.
Ebon

 

 

 

 

 

 

 

 
Idag kommer vi vid uppvaktningen att framföra en hälsning som Ebon kommer att bli extra glad över:
”Ebon! Grattis på 90-årsdagen! Tack för allt gott du gjort för andra. För alla ungdomar du hjälpte i skolan. För allt det bra du uträttat och stått för i politiken. För det du gjort för vårt parti. Du var en av de första vänsterpartister jag mötte, och därmed en av dem som fick mig att känna att jag hörde hemma i vänstern, tack även för det.

Allt gott önskar jag dig på din 90-årsdag och många dagar framöver.

Jonas Sjöstedt, partiordförande och gammal elev på Torpaskolan”

Kategorier
Arkiv