Det känns bra, riktigt bra …

Jonas Sjöstedt tackar oss på Vänsterpartiets Facebook-sida: ”Tack till alla er som har arbetat mot vinsterna i välfärden. Det här är er seger.”

Vi tackar Jonas Sjöstedt och framförallt också Ulla Andersson som har förhandlat fram överenskommelsen som presenterades idag. Det här är en bra början, låt oss vara vaksamma och följa utvecklingen fram till målet.

Överenskommelsen presenterades klockan 11:00 på förmiddagen. På Vänsterpartiets hemsida finns en länk för att kunna se hela pressträffen i efterhand. Och här finns också länken till texten på fyra sidor. Ett dokument att ladda ner och att spara bland viktiga papper. Måtte det leda fram till det vi hoppades på under hela valrörelsen. Det visar sig kanske att tålamod och uthållighet ger utdelning och framgång i längden.

Kategorier
Arkiv