Läsvärda inlägg

Vädret lockar inte precis till långa promenader …

Finns ju mycket att läsa och i de sociala medierna förekommer mängder av värdefulla tips. För att börja med, gårdagens debattartikel i DN kommenteras flitigt och utan undantag bekräftas bilden som Gertrud Sigurdsen gav. Även DN följer upp i dagens tidning med ”Två av tre fick inte flytta till servicehus”.

Sedan vill vi tipsa om en notis i Svenska Dagbladet där Aron Etzler kommenterar senaste utvecklingen av Moderaternas balansgång kring löften om fortsatta skattesänkningar; ”(V) ger inte mycket för Reinfeldts skattevändning”.

Birger Schlaug får mängder av kommentarer på ett inlägg på den egna bloggen där han skriver under rubriken: ”Är Vänsterpartiet det enda kvarvarande hoppet för en icke-socialist som vill återupprätta värden?

”Hemma” i Vänersborg gäller det att följa Facebook där ”halva stan” läser allt som skrivs på sidan ”Innerst inne är vi alla Vänersborgare”. Fredag vid lunchtiden kom ett inlägg som snabbt fick respons, inte bara i antalet ”Gilla-markeringar” utan också med många kommentar. Läsvärda tankar om centrumhandeln i småstaden Vänersborg. Leta på sidan efter inlägget från Maria Seffner.

 

Kategorier
Arkiv