Kongressen startar 5 januari 2012

Åsa är med i delegationen för Älvsborg

Åsa Olin är en av tio delegater till kongressen från Älvsborg. Det är många sidor som måste läsas in innan kongressen, delegationen har också haft ett flertal möten för att stämma av och för att fördela ansvars- och bevakningsområden sinsemellan.

Från Vänersborg finns fler deltagare på kongressen. Vår ordförande Marianne Ramm och även Kenneth Allblom finns som åhörare på plats i Uppsala. Visserligen kan man följa hela kongressen från öppningstalet 5 januari till slutanförandet och Internationalen 8 januari på webben, men vi skall ändå få personliga rapporter från våra tre partimedlemmar när vi träffas på årets första medlemsmöte torsdag 12 januari 2012 i Folkets Hus.

Senaste inläggen
Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv