Snart dags för kongressen

Lite mer än en månad – sedan samlas Vänsterpartiet till kongress i Uppsala. Öpnna ”Nu öppnar vi kongressidan för att ta en förhandstitt på bevakningen av kongressen. Redan nu kan du läsa samtliga motioner och även alla utlåtanden som partistyrelsen har gjort avseende motionerna. När partistyrelsen beslutade vilka svar motionerna skulle få, skrevs ett bra antal reservationer – det finns många frågor där olika ståndpunkter förs fram till kongressen. Vill du ha informationen i ”häften” som har skickats ut till kongressdelegaterna, kan du ladda ner här. Pass på att bekanta dig med hela hemsidan – då blir det lättare att följa kongressen sedan mellan 5-8 januari 2012. Du kan också se efter i Vänsterpartiets tidning VÄNSTERPRESS vad som skrivs i förväg om den stundande kongressen, i senaste numret 11/2011 är det sidorna 9, 10 och 11 som är aktuella.

Kategorier
Arkiv