Det finns hopp – rättelse i leden

Tänk att kunna glädja sig över en flash-nyhet på lokaltidningen TTELA:s hemsida:  Behåller det gamla kommunvapnet.

Suck, låt oss gå vidare – det finns viktiga frågor framför oss.

När Marika Isetorp (MP) på sin blogg i direkt anslutning till kommunstyrelsens sammanträde informerade om ”Det sjunkande skeppet” så kommenterade Vänsterpartiets ledamot Lutz Rininsland: ”Min uppfattning är: beklagar att det lämnades ett uppdrag att ta fram ny grafisk profil, sätt streck över det hela, betala räkningen till MidMarketing, ägna krafterna åt väsentligheter.” Varken Marika eller Lutz avgjorde dock frågan, reaktionen från medborgarna gav väl utslag, eller? Kanske var det här droppen – läs skriftväxlingen mellan statsheraldiker Henrik Klackenberg och kommunstyrelsens ordförande, Gunnar Lidell (M).
Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv