Laglighetsprövning nästa

Stefan Kärvling begär laglighetsprövning hos förvaltningsrätten i Göteborg.  Lagutrymmet finns i Kommunallagens 10 kap 8 § fjärde punkt.

Att majoriteten i fullmäktige vägrade Stefan Kärvling och Eva Lindgren ansvarsfrihet trots deras konsekvent motstånd till Arena Vänersborg övergår allt sunt förnuft. Stefan och Eva är oskyldiga och skall inte hållas medansvariga för S, C och KDs skandalbygge. Tyvärr är det inte första gången som Vänersborgs fullmäktigemajoritet går i otakt med kommunallagen. (TTELA 16 januari 2009) (Radio Väst 16 januari 2009)

På måndag kommer det att lämnas in ett överklagande till kammarrätten om att få ut takrasutredningen och under veckan kommer en polisanmälan om misstänkt tjänstefel kopplat till mörkandet av utredningen också att lämnas in. Och på detta kommer en joker att kastas in i leken.

Kampen fortsätter och kom ihåg

 

 

Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv