Arena takraset kan vara på väg till domstol

Igår, tisdag 25 maj, fick Lindahls advokatbyrå i Malmö fullmakt att företräda Vänersborgs kommun mot Länsförsäkringar Älvsborg angående takraset på Arena Vänersborg. Hittills har Lindahls fått fullmakter att företräda kommunen mot Markbygg, Stålmonteringar och WSP. Länsförsäkringars takrasutredning har ännu inte hittat till Vänersborgs kommuns diarium trots att utredningen var klar kring den 4 maj. Verkar mycket märkligt om kommunen ger fullmakt till Lindahls utan att ha sett utredningen och ännu mer märkligt är det att Lindahls advokat Ann-Christine Ahlberg kunnat råda kommunen till att sätta munkavle på Länsförsäkringar den 19 maj utan att utredningen har synts till hos kommunen.

Hur som helst, dags för Arena Vänersborgs melodi – Let´s tvist again

Och läs gärna Hur 18 takbågar blev till 11 blev till 13 och sidorna Jakten på takbågarna

.

Kategorier
Arkiv