Topp på tapeten igen

Tjugo arbetsdagar har gått sedan EU kommissionens senaste brev och då var det dags att försöka svara och förklara hur en fastighet som kommunens fastighetsbolag köpte för 17 mkr kunde samma dag lovas bort för 8 mkr till en som, några veckor senare, hade sålt en del av fastigheten för 40 mkr. Där samma fastighet blir ganska omgående intecknad för 87 mkr.

Går det att förklara affären så att EU kommissionen släpper sin granskning? Döm själva för här får ni läsa senaste brevet som Fastighets AB Vänersborg har skickat till kommissionen. Vi ser också att lokaltidningen TTELA har en artikel där Lars-Göran Ljunggren kommer till tals, han verkar inte riktigt förstå.

Vänsterpartiet jobbar för att verkställa Vänersborgs vision – en kommun där medborgarna känner sig trygga, delaktiga och har inflytande

Kategorier
Senaste kommentarer
Arkiv